2011 m. rugpjūčio 27 d., šeštadienis

KALAKUTIENOS KOTLEČIUKAI 2 in 1

tiems, kas mėgsta prie patiekalo būtinai vartoti bulves, kaip garnyrą - tai idealus variantas..nes gaunasi 2 in 1..;)
 naudojau:

  • kalakutienos faršą;
  • žalias bulves;
  • kiaušinį, džiūvėsėlius;
  • tzatziki padažui :  agurką, česnaką, graikišką jogurtą, druską, j.pipirus, krapus;
  • pomidorą;
faršą pasiruošiame kaip ir įprastiems kotletams..dedame per burokinę tarką sutarkuotas bulves..formuojame norimo dydžio kotlečiukus ir juos apkepiname stipriai įkaitintoje keptuvėje..po to šauname į orkaitę galutiniam iškepimui..neišsigąskite, kad masė bus skystenė, lyginant su įprastų kotletų masė, nes tai juk kalakutiena..;)
padažui - sutarkuojame agurką, išspaudžiame česnaką, pagardiname druka, pipirais, krapais ir sudedame jogurtą..kadangi jogurtas buvo tirštas, tad iš agurko neišiminėjau minkštimo su sėklomis..;)
ir galiausiai viską dedame į lėkštę..žavi šie kotlečiukai tuom, kad gaunasi purūs ir neapsunkina skrandžio..;) idealiai gaunasi ir su kiaulienos faršu..skanaus..;)



2 komentarai:

  1. Šaunuolė Tu, normalų maistą valgai :D, nes aš tai tik pyragais ir konservuotom daržovėm gyva :DD jau labai skaniai kotlečiukai atrodo! Einu kokį kiaulės šonkaulį išsivirsiu, bo taip jau mėsos užsimaniau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiūūū..;))) aš saldumynus tik "akimis" pavalgau per foto, nes nei vienas nesame pamišę dėl jų, tad užtenka to, ką pasiūlo pc..skanių pietų su kiaulės kūnu..;))) beje, jei gaminamas maistas nepatiktųb tavo namiškiams, vargu ar galėtum maitinti tuo, kuo maitini..;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...