- 1 l vandens;
- 1 v.š. druskos;
- 4 v.š. cukraus;
- 100 g acto (9%);
- prieskonių (lauro lapelių, pipirų mišinio, garstyčių grūdelių ir pan.);
- Išvardintus ingridientus sudedame į puodą. Kai užvirs ir ištirps druska bei cukrus, marinatas paruoštas.
- Šparagines pupeles sudėkite į stiklainį, užpilkite karštu vandeniu ir palikite, kol išvirsite marinatą.
- Stiklainiukus išplaukite, iškaitinkite orkaitėje.
- Tada vandenį nupilkite nuo šparaginių pupelių ir užpilkite marinatą. Užsukite dangtelius ir palikite atvėsti kambario temperatūroje. Perneškite į vėsią patalpą ir kai tik bus noras, patiekite prie mėgstamo patiekalo.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą