Pašildytos geldelės labai skanios su paruoštu įdaru. Galite jas pateikti, kaip užkandžius draugų vakarėlyje.
- 10 kukurūzų geldelių (mini taco tubs);
- 0,5 raudonojo svogūno;
- 0,5 raudonosios paprikos;
- 8 rudųjų pievagrybių;
- 220 g konservuotų raudonųjų pupelių;
- 140 g konservuotų kukurūzų;
- 1 kepto vištienos ketvirčio;
- 5 v.š. aštraus pomidoro padažo;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių ir česnako laiškų;
- druskos;
- ~50 g fermentinio sūrio;
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną, papriką, griežinėliais ruduosius pievagrybius ir pakepkite keletą minučių, kol suminkštės.
- Tada sudėkite konservuotas pupeles ir kukurūzus, kubeliais pjaustytą vištieną, pomidorų padažą, pagardinkite druska ir pakepkite keletą minučių, kol viskas sušils. Išjunkite ugnį ir sudėkite petražoles bei česnako laiškus.
- Ant kiekvienos kukurūzų geldelės dugno užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio ir kepkite 125 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10min.
- Tuomet geldeles įdarykite paruoštu įdaru, ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir nedelsiant patiekite.
Skanaus ;)
receptas iš interneto platybių
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą