Tai individualios porcijos kiekvienam, į kurias galite pridėti savo mėgstamų daržovių, o ir patiekimas nekasdieniškas :)
- 2 vištienos krūtinėlių;
- 60 ml sojos padažo;
- 60 ml baltojo vyno acto;
- 2 a.š. medaus;
- nedidelio gabalėlio šviežio imbiero;
- 8 virtų šviežių bulvyčių;
- 4 nedidelių pomidorų;
- 8 rudųjų pievagrybių;
- 4 šakelių šviežio čiobrelio;
- druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų;
- alyvuogių aliejaus;
- Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai ir gausite iš viso keturis gabalėlius.
- Dubenyje sumaišykite sojos padažą, baltojo vyno actą, medų, dėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą imbierą ir sudėkite vištienos krūtinėles. Marinuokite apie 20 min.
- Ant ilgo dvigubo kepimo popieriaus vienos pusės išdėliokite per pusę pjaustytas 2 bulvytes, griežinėliais - 1 pomidorą, 2 ruduosius pievagrybius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais. Dėkite vištienos krūtinėlę, ant jos viršaus šviežio čiobrelio šakelę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užlenkite popierių ir tvirtai užlenkite kraštus. Taip padarykite 4 porcijas. Sudėkite ant skardos.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min.
Skanaus ;)
Žuvį tai ruošiu taip, o apie vištieną en papillote net nebuvau pagalvojusi. Puiki mintis :)
AtsakytiPanaikintitiek žuvis, tiek vištiena gaunasi skaniai - prie progos būtinai išbandyk ir šį variantą ;)
PanaikintiKaip tik šiandien turiu nemažai vištienos, kurią pamiršau užšaldyti. Teks pasidarbuoti :)
Panaikintiįdomu bus išgirsti, kaip gavosi? :)
PanaikintiKepėte viską kaip vieną didelę porciją? Ar pirmiausia padalijote į kelis atskirus "vokus" ir tada šovėte kepti? ;)
AtsakytiPanaikintiVaida, viską padalijau į keturis atskirus "vokus" ir tada kepiau orkaitėje. Ačiū už pastabą, patikslinsiu recepte ;)
PanaikintiAčiū, bus išbandyta ;)
Panaikintilauksiu atsiliepimų, skanaus ;)
Panaikinti