2015 m. spalio 13 d., antradienis

CUKINIJŲ BLYNELIAI SU MORKOMIS

Daržovių mėgėjams patiks šie blyneliai, be to juos galima patiekti kaip garnyrą prie antrojo patiekalo.

  • 1 cukinijos (350 g);
  • 1 vidutinio dydžio morkos;
  • 1 kiaušinio;
  • 3 v.š. miltų;
  • žiupsnelio šviežių pjaustytų krapų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka, užberkite šiek tiek druskos, permaišykite ir palikite pastovėti apie 30 min. Tuomet stipriai nuspauskite susidariusį skystį.
  2. Dubenyje išplakite kiaušinį, sudėkite cukinijas, burokine tarka sutarkuotą morką, miltus, krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
  3. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai gražiai apskrus.
Skanaus;)
 
dar keli blynelių variantai:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...