Tiesa pasakius, dėl pavadinimo su draugu šiek tiek ginčijomės, nes jis sakė, kad tai koldūnai, o aš - čeburėkai ;))) Bet kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, vistiek labai skanu.
~35 vnt.
tešlai:
- 300-350 g miltų;
- 175 ml šilto vandens;
- 2 v.š. aliejaus;
- žiupsnelio druskos;
įdarui:
- 340 g antienos kulšelių mėsos (naudojau "Kitchen me");
- 3 česnako skiltelės;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
- 3 v.š. sojos padažo;
- 2 v.š. sezamo aliejaus;
- 1 v.š. vorčesterio padažo;
- 0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
- 1 v.š. krakmolo;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
- Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
- Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
- Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
- Patiekite su sojų padažu.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą