2019 m. liepos 9 d., antradienis

GRILINTOS TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU ŠVIEŽIOMIS BULVYTĖMIS IR GAIVIOMIS SALOTOMIS

Grilinė elektrinė keptuvė yra tikras atradimas ir kadangi nesenai ją įsigijome, nenustojame eksperimentuoti :) Skaniai apskrudęs maistas ir jokių papildomų riebalų - įsitikinau, kad verta turėti šį prietaisą namie.


2 porcijoms:
  • 250 g "Kitchen me" triušienos dešrelių;
  • 8-10 vnt. nedidelių šviežių bulvyčių;
  • 2 lauro lapelių;
  • 6 juodųjų pipirų;
  • druskos;
salotoms:
  • 3 vnt. šviežių agurkėlių;
  • 6 vnt. ridikėlių;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 2 v.š. grietinės arba graikiško jogurto;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Bulvytes gerai nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. Į verdantį vandenį sudėkite lauro lapelius, pipirus, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite dešreles ir virkite ~5min. Nupikite vandenį ir perdėkite į lėkštę.
  3. Salotoms: į dubenį sudėkite griežinėliais pjaustytus agurkus, ridikėlius, išspauskite česnaką, dėkite grietinę ar jogurtą, berkite krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  4. Įkaitinkite grilinę keptuvę, išdėliokite bulvytes ir apskrudinkite.
  5. Tuomet išimkite ir tą patį padarykite su dešrelėmis.
  6. Patiekite su salotomis.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...