2015 m. kovo 11 d., trečiadienis

MAKARONŲ SALOTOS SU MARINUOTAIS PIEVAGRYBIAIS IR DARŽOVĖMIS

Salotos sočios ir spalvingos, gaivaus skonio. Galite jas valgyti vienas arba patiekti su vištienos ar kiaulienos patiekalais, kaip garnyrą.

 2 porcijoms:

  • 100g smulkių makaronų;
  • 200g brokolių;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 12 vnt. juodųjų alyvuogių;
  • 100g marinuotų pievagrybių;
  • šv. krapų;
  • druskos, juodųjų pipirų, alyvuogių aliejaus;
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, supilkite į kiaurasamtį ir palikite visiškai atvėsti.
2. Brokolius išvirkite puode iki norimo traškumo, sudėkite į ledinį vandenį, kad nustotų virti ir išliktų graži spalva. Sudėkite į kiaurasamtį ir palikite, kad nuvarvėtų vanduo.
3. Į dubenį dėkite makaronus, brokolius, smulkiais kubeliais pjaustytą papriką, griežinėliais - alyvuoges ir marinuotus pievagrybius.
4. Suberkite smulkintų šviežių krapų, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, įpilkite alyvuogių aliejaus ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)

patarimas: pirkite marinuotus pievagrybius savo sultyse, tuomet jie neturės rūgštumo ir bus labai skanūs.

idėja - iš Maximos salotų

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...