Salotos sočios ir spalvingos, gaivaus skonio. Galite jas valgyti vienas arba patiekti su vištienos ar kiaulienos patiekalais, kaip garnyrą.
- 100g smulkių makaronų;
- 200g brokolių;
- 1 raudonosios paprikos;
- 12 vnt. juodųjų alyvuogių;
- 100g marinuotų pievagrybių;
- šv. krapų;
- druskos, juodųjų pipirų, alyvuogių aliejaus;
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, supilkite į kiaurasamtį ir palikite visiškai atvėsti.
2. Brokolius išvirkite puode iki norimo traškumo, sudėkite į ledinį vandenį, kad nustotų virti ir išliktų graži spalva. Sudėkite į kiaurasamtį ir palikite, kad nuvarvėtų vanduo.
3. Į dubenį dėkite makaronus, brokolius, smulkiais kubeliais pjaustytą papriką, griežinėliais - alyvuoges ir marinuotus pievagrybius.
4. Suberkite smulkintų šviežių krapų, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, įpilkite alyvuogių aliejaus ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)
patarimas: pirkite marinuotus pievagrybius savo sultyse, tuomet jie neturės rūgštumo ir bus labai skanūs.
idėja - iš Maximos salotų
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą