Užtepėlė gavosi labai lengva ir traški. Visą šitą gėrį galite pateikti ir kaip salotas.
- 1 skardinės konservuoto tuno savo sultyse (130g gryno svorio);
- 1 nedidelės morkos;
- saujelės pjaustyto raudonojo kopūsto;
- 1 svogūno laiško;
- 1,5 v.š. graikinio jogurto;
- druskos, juodųjų pipirų;
1. Į smulkų kiaurasamtį sudėkite tuną ir palikite, kad nuvarvėtų sultys ir tunas būtų kuo sausesnis.
2. Į dubenėlį sudėkite tuną, per burokinę tarką sutarkuotą morką, plonai supjaustytą raudonąjį kopūstą, supjaustytą svogūno laišką, sudėkite graikinį jogurtą, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir išmaišykite.
3. Patiekite su skrudinto batono riekele. Taip pat galite dėti į pitas ar vynioti į tortiliją.
Skanaus ;)
patarimas: graikinį jogurtą galite pakeisti majonezu, tikrai bus ne mažiau skanu.
Kaip tik turiu skardinę tuno ir galvoju, ką čia gero pagaminus, kad nebūtų nuobodu. Ačiū :)
AtsakytiPanaikintiNėra už ką, Indre ;) čia tikrai nenusibodęs patiekalas, tikiuosi, kad patiks ;)
PanaikintiIstiesu puiki uzkanda! Galim ir svecius pavaisinti ir paciam abzoriskai suvalgyti, haha
AtsakytiPanaikintiAciu uz nuostabu recepta, labai patiko! :)
ačiū, Gabriele ;) pralinksminai savo komentaru ;))
PanaikintiNuostabus uzkandis vakarienei, patenkinta visa seima:)
AtsakytiPanaikintitikra tiesa, paprastai ir skaniai :)
Panaikinti