2017 m. kovo 12 d., sekmadienis

KEPTA VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU MAKARONAIS IR ŠPINATAIS

Kartais reikia visai nedaug, kad paprastas patiekalas taptų skanus. Būtinai gražiai paserviruokite. Juk ir patiems smagiau valgosi, kai lėkštė estetiškai atrodo :)


 4 porcijoms:

  • 200 g spageti makaronų (naudojau Dobele);
  • 100 g špinatų;
  • 2 v.š. grietinės;
  • 2 v.š. natūralaus jogurto;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 2 vištienos krūtinėlių;
  • druskos, maltų juodųjų;
  1. Į dubenėlį sudėkite grietinę, jogurtą, išspaustas česnako skilteles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje, nusunkite vandenį (truputį makaronų nuoviro pasilikite). Sudėkite grietinę ir jogurto mišinį, suberkite špinatus ir gerai išmaišykite. Makaronų nuoviru galite šiek tiek praskiesti padažą, jei norėsis skystesnio.
  3. Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai, iš abiejų pusių apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir iškepkite keptuvėje.
  4. Viską patiekite lėkštėje su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...