Šie sumuštiniai gali būtų patiekti tiek šilti, tiek šalti. Tad galėsite mėgautis vėlyvais savaitgalio pusryčiais arba įsidėti į užkandžių dėžutę.
- 9 batono riekelių;
- 110 g tuno su aliejumi;
- 150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
- 2 marinuotų agurkų;
- 2-3 a.š. majonezo;
- žiupsnelio pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų;
- maltų juodųjų pipirų;
- Nuo tuno nupilkite aliejų.
- Į dubenį sudekite tuną, tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus, majonezą, petražoles, svogūnų laiškus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išdėliokite batono riekeles ir uždėkite paruošto mišinio.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą