Skanioms užkandėlėms paruošti pasirinkite ypač gerus produktus ir jūs pamatysite, kiek įdėję mažai pastangų, gausite nepakartojamą skonį.
26 vnt.:
- 26 vnt. krepšelių;
- 250 g "Kitchen me" karštai rūkytos antienos file;
- 150 g "Kitchen me" karštai rūkytų antienos "lazdelių";
- ~100-150 g tepamo sūrio (galite rinktis su žolelėmis);
- mėgstamų salotų mišinio;
- 0,5 Cantaloupe meliono;
- 1-2 šviežių figų;
- Smulkiomis juostelėmis susipjaustykite antienos file, plonais griežinėliais - antienos "lazdeles".
- Melioną ir figas supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Krepšelio dugną patepkite pasirinktu sūriu ir:
- 13 vnt. įdarykite antienos file + figa+ salota;
- 13 vnt. įdarykite antienos "lazdelėmis" + melionas + salota;
Skanaus ;)
p.s. šiems krepšeliams paruošti nesunaudojau viso kiekio antienos. Todėl arba nusipirkite iš karto daugiau krepšelių, arba tiesiog paserviruokite gražiai supjaustytą mėsytę.
Laba diena,
AtsakytiPanaikintio kokius krepšelius naudojote šių užkandukų gamybai ?
Sveiki,
Panaikintipirkau juos IKEA parduotuvėje.