Originaliame recepte šis padažas buvo pilamas ant iškeptos lašišos, bet aš prieš kepdama ją aptepiau, ko pasekoje ji gavosi tamsi, bet tikrai skani.
- 4 gabalėliai lašišos;
- 60 ml sojos padažo;
- 3 v.š. laimo sulčių;
- 1 a.š. tarkuoto imbiero;
- 0,5 a.š. agavo sirupo (neprivaloma);
1. Sumaišykite padažui skirtus ingridientus ir juo aptepkite lašišos gabalėlius.
2. Dėkite lašišą odele žemyn į keptuvėje įkaitiną aliejų ir kepkite iš abiejų po keletą minučių.
3. Valgykite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)
Padažas nusižiūrėtas iš "Everyday Food with Sarah Carey"
Mmmmm... Koks skanus gabalėlis...
AtsakytiPanaikintiAčiū, Ina ;) padažiukas savo darbą atliko ;)
Panaikinti