Kas mėgsta šviežias krevetes, tas mane supras, koks tai gėris gomuriui ir skrandžiui. Todėl jau ne kartą rekomenduoju pirkti tik šviežias ir nepabijoti išsidarinėti patiems.
- 150g vyšninių pomidorų;
- 1 skiltelė česnako;
- 200g šviežių krevečių;
- 70g gražgarstės salotų;
- 1v.š. citrinos sulčių;
- druskos, juodųjų pipirų;
1. Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite šauktą alyvuogių aliejaus ir sudėkite pomidorus. Kepkite kol apskrus ir įtrūks odelę.
2. Tuomet sudėkite smulkiai supjaustytą česnako skiltelę, pakepkite keletą sekundžių ir dėkite krevetes. Nuolat maišydami kepkite apie 4 min. (priklausys nuo krevečių dydžio). Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
3. Sudėkite gražgarstes, išjunkite ugnį, supilkite citrinos sultis ir viską gerai išmaišykite. Patiekite su ryžiais.
Skanaus ;)
receptas iš "Everyday Food with Sarah Carey"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą