2017 m. sausio 9 d., pirmadienis

UŽKANDĖLĖS: VĖRINUKAI SU SŪRIU IR CHORIZO DEŠRA

Šie vėrinukai nestebino tikrą to žodžio prasme. Neapsigaukite, jei iš pirmo žvilgsnio pamačius ingridientus neatrodys skanu. Patikinu, kad paragavus nelabai ir eis sustoti :)
Vėrinukams naudojau sūrį JALSBERG be laktozės, kuris yra šiek tiek salstelėjęs su vos vos juntamu riešuto poskoniu. Todėl netoleruojantys laktozės, drąsiai gali rinktis užkandžiams šį sūrį.


16 vėrinukų:
  • 50 g JALSBERG sūrio griežinėlių (4 vnt.);
  • 50 g pjaustytos Chorizo dešros griežinėlių (8 vnt.);
  • 16 vnt. griežinėlių konservuotų pjaustytų artišokų;
  • 16 vnt. griežinėlių konservuotų ant grotelių keptos paprikos saulėgrąžų aliejuje;
  • 16 vnt. juodųjų alyvuogių;
  1. Sūrio griežinėlius perpjaukite į 4 kvadratėlius.
  2. Chorizo dešros griežinėlius perpjaukite per pusę.
  3. Ant iešmelio maukite sūrį, konservuotą papriką ir artišoką, dešrą ir užmaukite alyvuogę.
Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...