2017 m. sausio 9 d., pirmadienis

UŽKANDŽIŲ PADĖKLAS

Atnešu dar vieną puikų užkandžių padėklą. Daug skonių, dar didesnė galimybė susikurti kuo įvairesnį užkandį. Stebėkite, kokius variantus darosi draugai ir nebijokite kopijuoti :)
Pagrindinis akcentas į kreminės tekstūros mėlynąjį sūrį, su kuriuo niekada ir niekur neprašausite.


  • 125 g ILE DE FRANCE mėlynojo BRIE sūrio;
  • 100 g duonos lazdelių;
  • 100 g ruginių duonos traškučių;
  • 100 g pjaustytos vytintos dešros;
  • 70 g vytinto kumpio griežinėlių;
  • 50 g brandinto sūrio griežinėlių;
  • saujelės graikinių riešutų ir džiovintų abrikosų;
  • didelės kekės žaliųjų vynuogių;
  • žaliųjų ir juodųjų alyvuogių;
  • kelių šaukštų skysto medaus;
Visus ingridientus sudėliokite padėkle ir pateikite.
Skanaus ;)


2 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...