2017 m. gegužės 18 d., ketvirtadienis

ORKAITĖJE KEPTA TILAPIJA

Prie žuvies laiko tikrai daug nesugaišite. Beliks pasiruošti mėgstamą garnyrą ir kviesti namiškius prie stalo :) 


2-3 porcijoms:
  • ~640 g skrostos tilapijos;
  • 20 g sviesto;
  • 2 skiltelių česnako;
  • kelių šakelių šviežių petražolių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • šlakelio citrinos sulčių;
  1. Tilapiją nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluoščiu. Kiekvienoje pusėje padarykite po dvi įpjovas ir apibarstykite iš abiejų pusių druska ir maltais juodaisiais pipirais. 
  2. Žuvies vidų taip pat pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais. Dėkite sviesto gabalėlius, riekelėmis pjaustytus česnakus ir petražolių šakeles.
  3. Foliją patepkite šiek tiek aliejumi, dėkite tilapiją ir suvyniokite.
  4. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. 
  5. Prieš patiekiant, apšlakstykite citrinos sultimis ir valgykite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...