Prie žuvies laiko tikrai daug nesugaišite. Beliks pasiruošti mėgstamą garnyrą ir kviesti namiškius prie stalo :)
2-3 porcijoms:
- ~640 g skrostos tilapijos;
- 20 g sviesto;
- 2 skiltelių česnako;
- kelių šakelių šviežių petražolių;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- šlakelio citrinos sulčių;
- Tilapiją nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluoščiu. Kiekvienoje pusėje padarykite po dvi įpjovas ir apibarstykite iš abiejų pusių druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Žuvies vidų taip pat pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais. Dėkite sviesto gabalėlius, riekelėmis pjaustytus česnakus ir petražolių šakeles.
- Foliją patepkite šiek tiek aliejumi, dėkite tilapiją ir suvyniokite.
- Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
- Prieš patiekiant, apšlakstykite citrinos sultimis ir valgykite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą