Norisi to tikro pavasario ir daug žalios spalvos, todėl kol kas ją tenka kviesti į lėkštę :))
Ir dar pliusas tame, kad taip iškepta cukinija nebus prisigėrus aliejaus, griežinėliai gausis lengvai traškūs su sultingu vidumi.
- 1 didesnės jaunos cukinijos;
- 1 kiaušinio;
- ~50 g džiūvėsėlių;
- 20 g tarkuoto parmezano sūrio;
- maltų juodųjų pipirų;
- Cukiniją supjaustykite griežinėliais;
- Dubenėlyje išplakite kiaušinį.
- Kitame dubenėlyje sumaišykite džiūvėsėlius, sūrį ir maltus juoduosius pipirus.
- Kiekvieną griežinėlį apvoliokite kiaušinio plakinyje, tada džiūvėsėlių mišinyje ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol viršus lengvai apskrus.
Skanaus ;)
Dariau viska pagal instrukcijas, bet cukinijos labai sausos ir neskanios isejo - zodziu fail'as
AtsakytiPanaikintiDovile, nereikėjo jų perkepti ir būtų išlikusios sultingos. Visada reikia ragauti ir stebėti kepimo laiką ;)
Panaikinti