Sočios ir greitai paruošiamos salotos. Galite skanauti su traškia batono riekele ar patiekti prie paukštienos patiekalų :) 
2-4 porcijos:
- 240 g konservuotų raudonųjų pupelių;
 - 240 g konservuotų avinžirnių;
 - 0,5 raudonos saldžiosios paprikos;
 - 6 ridikėlių;
 - žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
 - druskos;
 
padažui:
- 1 a.š. malto kumino;
 - 1 v.š. pomidorų padažo;
 - 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
 - 1 v.š. baltojo vyno acto;
 - 1 sugrūstos česnako skiltelės;
 - 0,5 a.š. aitriųjų paprikų padažo;
 
- Į dubenį suberkite šaltu vandeniu perplautas ir nusunktas konservuotas daržoves, smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, gabalėliais - ridikėlius, suberkite petražoles, užpilkite paruoštu padažu, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
 
Skanaus ;)
receptas iš knygos "Salotos"


Komentarų nėra:
Rašyti komentarą