2017 m. balandžio 24 d., pirmadienis

VAISIŲ IR RIEŠUTŲ SALOTOS

Nėra neskanių salotų, jei tik recepto sudėtis atitinka jūsų skonį :) Šios kiek salstelėjusios dėl vaisių ir riešutų, bet spanguolės suteikia malonią rūgštelę.


 4 porcijoms:
  • 150 g salotų mišinio;
  • 50 g anakardžių riešutų;
  • 50 g kokosų drožlių;
  • 50 g džiovintų spanguolių;
  • 2 raudonų obuolių;
padažui:
  • 3 v.š. majonezo;
  • 3 v.š. grietinės;
  • 1 v.š. graikiško jogurto;
  • 1 a.š. malto kario;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Dubenėlyje sumaišykite visus padažo ingridientus.
  2. Anakardžio riešutus sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol jie gražiai apskrus.
  3. Į didelį dubenį sudėkite salotų mišinį, skiltelėmis pjaustytus obuolius, anakardžius, kokoso drožles, spanguoles, supilkite padažą ir viską gerai išmaišykite.
  4. Patiekiau su kepta marinuota ir kepta antienos file.
Skanaus ;)


Salotų receptas iš knygos "Salotos"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...