2017 m. balandžio 29 d., šeštadienis

OMLETAS SU DARŽOVĖMIS IR KUMPIU

Greitas patiekalas pusryčiams. Sudėkite savo mėgstamus ingridientus ir leiskite namiškiams improvizuoti :)


8 blyneliams:
  • 6 kiaušiniai;
  • šlakelio vandens arba pieno;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų ir petražolių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • ghee sviesto kepimui;
papildomai:
  • 3 pomidorų;
  • nedidelio gabalėlio mėlynojo svogūno;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • mėgstamo kumpio;
  • salotų lapų;
  1. Pomidorus supjaustykite kubeliais, mėlynąjį svogūną - smulkiais kubeliais. Sudėkite į dubenėlį, suberkite petražoles, supilkite alyvuogių aliejų, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir išmaišykite.
  2. Kiaušinius išplakite dubenyje kartu su vandeniu ar pienu, žolelėmis, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  3. Nedidelėje keptuvėje išlydykite mažą gabalėlį ghee sviesto, pilkite kiaušinių plakinį ir kai tik apačia apskrus, atsargiai perlenkite pusiau ir perdėkite į lėkštę. Taip pat iškepkite likusius blynelius. Viskas vyksta labai greitai, todėl nuolat stebėkite kepimo procesą.
  4. Iškeptą blynelį atlenkite ir įdarykite paruoštais pomidorais, salotomis ir kumpeliu. 
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...