Greitas patiekalas pusryčiams. Sudėkite savo mėgstamus ingridientus ir leiskite namiškiams improvizuoti :)
8 blyneliams:
- 6 kiaušiniai;
- šlakelio vandens arba pieno;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų ir petražolių;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- ghee sviesto kepimui;
papildomai:
- 3 pomidorų;
- nedidelio gabalėlio mėlynojo svogūno;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- mėgstamo kumpio;
- salotų lapų;
- Pomidorus supjaustykite kubeliais, mėlynąjį svogūną - smulkiais kubeliais. Sudėkite į dubenėlį, suberkite petražoles, supilkite alyvuogių aliejų, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir išmaišykite.
- Kiaušinius išplakite dubenyje kartu su vandeniu ar pienu, žolelėmis, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Nedidelėje keptuvėje išlydykite mažą gabalėlį ghee sviesto, pilkite kiaušinių plakinį ir kai tik apačia apskrus, atsargiai perlenkite pusiau ir perdėkite į lėkštę. Taip pat iškepkite likusius blynelius. Viskas vyksta labai greitai, todėl nuolat stebėkite kepimo procesą.
- Iškeptą blynelį atlenkite ir įdarykite paruoštais pomidorais, salotomis ir kumpeliu.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą