Savaitgalį, kai nereikia niekur skubėti, galima pasilepinti orkaitėje keptais sumuštiniais. O su puikiais produktais, jie gaunasi tobuli :)
- 125 g kreminio ožkų pieno sūrio su voveraitėmis (naudojau "Snofrisk");
- 6 forminio batono riekelių;
- mėgstamos dešros riekelių;
- 2 pomidorų;
- kelių aliejuje marinuotų keptų paprikų;
- marinuoto jelapeno griežinėlių;
- juodųjų alyvuogių;
- fermentinio sūrio;
- Batono riekeles ištepkite ožkų sūriu, išdėliokite dešros riekeles, pomidoro griežinėlius, keptas paprikas, jelapeną, alyvuogių griežinėlius ir ant viršaus uždėkite fermentinio sūrio.
- Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol sūris išsilydys ir riekelės gražiai apskrus.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą