Šie sumuštiniai puikiai tiks pusryčių stalui ir užkandžių vakarėliui. Naudojau sūdytą upėtakį, bet jūs drąsiai galite keisti lašiša, bus tikrai labai skanu :)
- 1 čiabatos arba prancūziškos duonelės;
- ~200 g sūdytos lašišos;
- 1 avokado;
- gabalėlio ilgojo agurko;
- 5-6 ridikėlių;
- gabalėlio mėlynojo svogūno;
- natūralaus tepamo sūrelio;
- Čiabatos duonelę supjaustykite riekelėmis (galite apšlakstyti alyvuogių aliejumi), sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.
- Lėkštėje išdėliokite griežinėliais supjaustytą lašišą, avokadą (apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepajuoduotų), agurką, ridikėlius, mėlynąjį svogūną.
- Imkite čiabatos riekelę, tepkite sūrelį ir dėliokite ingridientus pagal savo skonį.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą