2012 m. balandžio 5 d., ketvirtadienis

LYDEKA SU GARSTYČIŲ PLUTELE

Šią puikią idėją atradau pas Laurą ;) Labai patiko skonis, o ir vaizdas nuostabus :) O ir pasninkui tai puikus ir nekasdieniškas patiekaliukas :)


  • 2  lydekos;
  • druskos;
  • citrinos sulčių;
  • aliejaus kepimui;
plutelei:
  • 1 a.š. grūdėtų garstyčių (nedėjau);
  • 1 a.š. kreminių garstyčių;
  • 0,5 a.š. smulkinto česnako;
  • 2 v.š. džiūvėsėlių;
  • 2 v.š. grietinės;
  • 1 v.š. smulkintų krapų;
  • žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės;
1. Lydeką aštriu peilių įpjaukite keliose vietose. Apibarstykite druska ir pašlakstykite citrinos sultimis. Apskrudinkite gerai įkaitintoje keptuvėje.
2. Plutelei skirtus ingridientus sumaišykite ir uždėkite ant lydekos. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15min. (priklausomai nuo žuvies dydžio).
Skanaus;)



2 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...