2012 m. balandžio 29 d., sekmadienis

ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI

Paprasta, skanu ir sultinga  bei kuo puikiausiai tinka vakarienei, kai per karščius norisi kažko lengvo ;)


  •  10-12 pievagrybių;
  • 2 snieginių krabų lazdelių;
  • poro;
  • pusę raudonojo čili pipiro;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • 1v.š. aliejaus;
  • fermentinio sūrio;
1. Nuvalykite pievagrybius, išimkite kotelius.
2. Į įkaitintą aliejų sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybių kotelius, juostelėmis supjaustytą porą ir čili pipirą. Kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės.
3. Įdarą sudėkite į indelį, suberkite supjaustytas krabų lazdeles, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
4. Šaukštelio pagalba ant pievagrybių galvučių uždėkite įdaro ir užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.
5. Kepkite įkaitintoje 180laipsnių orkaitėje 15-20min.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...