Be galo apsidžiaugiau, kai pas Srovelę užtikau šį receptuką, nes laaabai tingėjosi ilgai stovėti prie puodų ;) Tikrai skanūs ir sultingi kepsniai ;)
- 4 kiaulienos sprandinės kepsniai;
- česnakinės druskos;
- 1 v.š. rudojo arba baltojo cukraus;
česnakiniam padažui:
- 3 skiltelių česnako;
- 1 a.š. cukraus;
- 4 a.š. acto;
- 0,5 stiklinės virinto vandens;
- 0,5 a.š. druskos;
- juodųjų pipirų;
- 2 a.š. alyvuogių aliejaus;
1. Sprandinės kepsnius įtrinti česnakine druska ir palikti 2 val. (laikiau 1 val.).
2. Į keptuvę įpilkite aliejaus, kad padengtų dugną ir išbarstykite cukrų.
3. Kai tik cukrus pradės lydytis, dėkite kepsnius ir kepkite iš abiejų pusių po 6-7min.
4. Iškeptus kepsnius dėkite į lėkštę ir apipilkite česnakiniu padažu.
Skanaus ;)
šaltinis "Laikas į virtuvę"
O kaip įdomu, teiks bandyti ;)
AtsakytiPanaikintiir man įdomu pasirodė, todėl išbandžiau..;) tikiuosi, kad patiks ir tau :)
PanaikintiMan irgi įdomu, teks išbandyti ;)
PanaikintiBandyk, Mindaugai, tikiuosi, jog ir tau patiks ;)
PanaikintiAtrodo fantastiskai!!! Ir gundo pabandyti!
AtsakytiPanaikintiačiū ;) būtinai pabandykite, tikiuos, jog bus gardu ;)
PanaikintiVisada gaminu pagal si recepta. Vyras dievina kepsnius!
AtsakytiPanaikintisuper, laimingas vyras :)
Panaikinti