2011 m. birželio 22 d., trečiadienis

KEPTAS KALAKUTIENOS KUMPELIS

neapsigaukit, vieno kumpelio per daug vienam,  nors ir alkanam žmogui..:) tačiau alkanam atrodo kitaip, ko pasekoje likučius reikia "damušinėti" sekančią dieną..:)


naudojau:

  • kalakutienos kumpelį (visas kumpis:) );
  • mėgstamus žolelių prieskonius, juoduosius ir čili pipirus;
  • sojos padažą;
  • šv.kopūstą, agurkus, pomidorus;
  • alyvuogių aliejų, druską, cukrų;
prieskoniais įtrinime mūsų kalakutą  ir paliekame marinuotis, tiek kiek galite iškęsti nevalgę, įskaitant ir kepimo laiką :) žodžiu, kuo ilgiau, tuo skaniau.. ką gi, kai esame tikri, kad mėsytė pakankamai įsimarinavo, apskrudiname ją trumpai iš abiejų pusių keptuvėje ir pašauname į orkaitę..į kepimo pabaigą, pasiruošiame salotas..galiausiai viską patiekiame lėkštėje..skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...