idėją, kad šoninę galima kepti ne vien keptuvėje su daug daug svogūnų, nusižiūrėjau iš vieno hypermarketo..;)
- kiaulienos šoninę;
- "alvo" prieskonius griliui;
- sojos padažą;
- garstyčias;
- salotas, agurkus, pomidorus;
- salotoms: druską, alyvuogių aliejų, actą
susipjaustome šoninę norimo dydžio gabalėliais, įtriname prieskoniais ir užpilame sojos padažo..paliekame pasimarinuoti..prieš pašaunant į orkaitę, šoninę iš abiejų pusių aptepame garstyčiomis..patiekiame su salotomis, sumaišius su actu, aliejumi bei druska..salotų nepagailėta, nes tai vienintelis garnyras..skanaus..;)
O kiek laiko kepti orkaitėje?:)
AtsakytiPanaikintiaš kepiau, kol gražiai apskrudo ;) tiesiog stebėk ir kambutį raumens nupjovus matysi "žalia" mėsytė ar ne ;)
Panaikinti