naudojau:
- beveik 700g 9proc. riebumo varškės;
- 4 v.š. cukraus;
- 2 kiaušinius;
- miltus;
varškę ištriname su cukrumi ir kiaušiniais..ir beriame miltus..kiek tiksliai nenurodysiu, kadangi nematavau.. tiesiog pajauti eigoje, kai tešla nebelimpa labai stipriai..įtariu padauginus miltų, gali būti per kieta ir tapti gumine..galutinis procesas - suteikti varškėčiams norimą formą..man šiandien nesinorėjo įprastinės formos..matote, kas iš to nenoro gavosi..:)) pagaliukus pamirkiau vandenyje apie 10min. ir suformavau ant jų varškės masę..ant silpnos ugnies apkepame keptuvėje iš abiejų pusių..patiekiau su grietine ir šaldytomis mėlynėmis, nes šviežios dar miške sirpsta..:) skanaus ;)
mmm.. labai skaniai atrodo! Ir tiesa, dažnai pamirštame tuos paprastus patiekalus, kurie mus taip džiugindavo. Labai mėgstu varškėčius, tad, manau, tikrai pabandysiu :)
AtsakytiPanaikintiKaip smagiai varškėtukai sumauti ant iešmelių atrodo! :) Užsinorėjau varškėčių labai. Nors imk ir eik kept vidurį nakties...
AtsakytiPanaikintiLabai įdomiai atrodo varškėčiai :) gražus pateikimas :)
AtsakytiPanaikintiŽiuriu žiuriu atrodo ir skrandis pilnas, bet taip užsimaniau su žemuogių uogiene.. ;D
AtsakytiPanaikintiačiū merginos už komplimentus varškėčiams ;) jie niekuo nesiskiria nuo įprastinių, tiesiog kiek kitokia forma..žemuogių uogienės tikrai neatsisakyčiau:)
AtsakytiPanaikintiNu super ideja kaip patiekti kitokia forms...
AtsakytiPanaikintivaikams tai turi labai patikti:)
Labai ačiū, Anonimiške..;) kadangi vaikų neturiu, tai mus ir suaugusius šis vaizdelis džiugino..;) pritariu, kad vaikams tai būtų superinis pateikimas..;)
AtsakytiPanaikinti