itin geras būdas sunaudoti žuvies likučius, mat vakar per daug atsišildžiau lydekų be galvų ir dėka šeimoje esančios protingos galvos (ne apie savo kalbu:)), šiandien ant stalo puikavosi šis patiekalas..:)
naudojau:
- keptus lydekų gabalėlius;
- keptus svogūnus;
- vyšninius pomidoriukus;
- keptus morkos griežinėlius;
- šv.baziliką;
- apie 50g želatinos;
želatiną užpilame vandeniu ir brinkiname 15-20min.. tuo tarpu imame dubenėlį ir sluoksniuojame - lydekos gabalėliai, svogūnas, morkytės, pomidoriukai ir vėl viskas iš naujo..tol, kol baigiasi visi produktai..:) ant viršaus sudedame baziliką..išbrinkusią želatiną ištirpinau apie 350ml vandens, bet ne karštame..palaukiau kol atvėso ir užpyliau dubenėlio turinį..druskos papildomai nedėjau, nes jos pakako nuo žuvies..nei išvaizda, nei skonis nenuvylė..:)
Super! Gera ta galva, kuri taip sugalvojo :)
AtsakytiPanaikintiačiū, Vilma :) dvi galvos geriau nei viena..tuomet ir gimsta idėjos..:)
AtsakytiPanaikinti