2011 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

LYDEKA DREBUČIUOSE

itin geras būdas sunaudoti žuvies likučius, mat vakar per daug atsišildžiau lydekų be galvų ir dėka šeimoje esančios protingos galvos (ne apie savo kalbu:)), šiandien ant stalo puikavosi šis patiekalas..:)


naudojau:

  • keptus lydekų gabalėlius;
  • keptus svogūnus;
  • vyšninius pomidoriukus;
  • keptus morkos griežinėlius;
  • šv.baziliką;
  • apie 50g želatinos;
želatiną užpilame vandeniu ir brinkiname 15-20min.. tuo tarpu imame dubenėlį ir sluoksniuojame - lydekos gabalėliai, svogūnas, morkytės, pomidoriukai ir vėl viskas iš naujo..tol, kol baigiasi visi produktai..:) ant viršaus sudedame baziliką..išbrinkusią želatiną ištirpinau apie 350ml vandens, bet ne karštame..palaukiau kol atvėso ir užpyliau dubenėlio turinį..druskos papildomai nedėjau, nes jos pakako nuo žuvies..nei išvaizda, nei skonis nenuvylė..:) 


2 komentarai:

  1. Super! Gera ta galva, kuri taip sugalvojo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. ačiū, Vilma :) dvi galvos geriau nei viena..tuomet ir gimsta idėjos..:)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...