labai norėjosi kažko lengvo ir gaivaus..šaldytuve turėjau net 7 pievagrybius:) įjungiau fantaziją ir sugalvojau štai tokį patiekaliuką..
- 7 pievagrybius
- šaukštą acto
- druką, pipirus
- alyvuogių aliejų
nuvalytus pievagrybius sudėjau į skardą..pašlakščiau kiekvieną actu, alyvuogių aliejumi..pagardinau druska bei pipirais..ir viskas keliavo į orkaitę..gavosi itin gaivus ir lengvas užkandis, kuris gali būti idealus garnyras prie antro patiekalo..;)
man buvo labai skanu ;)
AtsakytiPanaikintinesitikėjau, kad patiks ir reikės dalintis..:)
AtsakytiPanaikintio kokioj temperat8roj ir kiek laiko kepti?
AtsakytiPanaikinti180 laipsnių temperatūroje 10-15 min. Stebėkite ir ragaukite, nes kepimo laikas priklauso ir nuo pievagrybių dydžio bei kiekio.
Panaikinti