2011 m. birželio 12 d., sekmadienis

PRABANGESNI PUSRYČIAI:)

labai knietėjo paragauti žalių šparagų..nepraleidau progos nusipirkti ir štai jie jau puikuojasi lėkšteje ;) baltų špargelių teko ragauti vokietijoje - švelnesnio skonio..žalieji irgi gardūs, tik viršūnėlės šiek tiek kartokos, bet bendram skoniui tai įtakos neturėjo..

naudojau:
  • žalius šparagus
  • 2 kiaušinius
  • rūkytų lašinių bryzelį
  • druską, pipirus
  • citrinos sultis, cukrų, sviestą
  • alyvuogių aliejų
  • batono riekelę
griebiamės darbo :) viską reikia daryti vienu metu, kad kuo mažiau viskas atšaltų..taigi, kiaušinius pasiruošiame pagal 2 būdą..nuskutau šiek tiek šparagų kotelius ir juos 4 min. paviriau vandenyje, kurį pagardinau citrinos sultimis, cukrumi, druska ir gabalėliu sviesto..tiek pat viriau ir kiaušinius, bet galėjo būti skystesni..batono riekelę paskrudinau tosteryje ir pakepinau lašinių gabalėlį..visus produktus serviruojame lėkštėje, pagardiname druska, pipirais bei šlakeliu alyvuogių aliejaus..rezultatas nenuvylė ir valgėm "pasičepsėdami" ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...