labai greitai pagaminama vištienos krūtinėlė, o ir atrodo labai dailiai..;) padažiuko gal iš dalies ir trūko, bet buvo skanu ir be jo..išbandykite..;)
- 2 vištienos krūtinėlių file be odos;
- voveraites;
- druskos, juodųjų pipirų;
- sauja čiobrelių lapelių;
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
1. krūtinėles įpjauname išilgai ir po to į šonus (tik neperpjaukite iki galo), kad pasidarytų "kišenė". Gerai pasūdykite ir pagardinkite juodaisiais pipirais, apibarstykite puse čiobrelių lapelių porcijos. Į dubenį sudedame voveraites, likusius čiobrelius, aliejaus ir pagardiname prieskoniais. Įdarykit krūtinėles mišiniu ir suspauskite kraštus.
2. keptuvėje įkaitinkite aliejų. Krūtinėles dėkite pjūviu į apačią ir kepkite 6-8min. Tada apverskite ir kepkite kitą pusę maždaug tiek pat laiko. Patiekite su mėgstamomis salotomis arba bulvių koše.
šaltinis iš "Virtuvės ekspresas".
ooo Oditele pagaliau bisk gamint ismoko, ne vien "beleka" is saldytuvo supyle, sumakalvo ir ir pavadino sedevru. i nauda knyga tikrai
AtsakytiPanaikintiNepastebau kaip anksciau, bet paskutiniu metu Oditele tikrai ne blogiausias variantas :) Yra pora tokiu, pvz. kaip Virtuali virtuve, kur krauna kasdien po kruva slamsto ir vadina atradimais :) Vat ten anei vaizdo, anei skonio :) Bet cia juk laisva erdve ir tikekimes, kad zmones kritika veda i tobulejima. O vistyte atrodo gardziai.
AtsakytiPanaikintiAčiū, brangieji (-iosios) už kritiką ir pagyrimus..;) kaip sako, dėl skonio nesiginčijama..pagrįstą kritiką visuomet priimu ir tikrai neįsižeidžiu..labai protingai pasakyta - laisva erdvė ir renkamės ką skaityti ir ko ne..;)
AtsakytiPanaikinti