2012 m. sausio 4 d., trečiadienis

GRYBAIS IR ČIOBRELIAIS ĮDARYTA VIŠTIENA*

labai greitai pagaminama vištienos krūtinėlė, o ir atrodo labai dailiai..;) padažiuko gal iš dalies ir trūko, bet buvo skanu ir be jo..išbandykite..;)


  • 2 vištienos krūtinėlių file be odos;
  • voveraites;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • sauja čiobrelių lapelių;
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
1. krūtinėles įpjauname išilgai ir po to į šonus (tik neperpjaukite iki galo), kad pasidarytų "kišenė". Gerai pasūdykite ir pagardinkite juodaisiais pipirais, apibarstykite puse čiobrelių lapelių porcijos. Į dubenį sudedame voveraites, likusius čiobrelius, aliejaus ir pagardiname prieskoniais. Įdarykit krūtinėles mišiniu ir suspauskite kraštus.
2. keptuvėje įkaitinkite aliejų. Krūtinėles dėkite pjūviu į apačią ir kepkite 6-8min. Tada apverskite ir kepkite kitą pusę maždaug tiek pat laiko. Patiekite su mėgstamomis salotomis arba bulvių koše.


šaltinis iš "Virtuvės ekspresas".

3 komentarai:

  1. ooo Oditele pagaliau bisk gamint ismoko, ne vien "beleka" is saldytuvo supyle, sumakalvo ir ir pavadino sedevru. i nauda knyga tikrai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nepastebau kaip anksciau, bet paskutiniu metu Oditele tikrai ne blogiausias variantas :) Yra pora tokiu, pvz. kaip Virtuali virtuve, kur krauna kasdien po kruva slamsto ir vadina atradimais :) Vat ten anei vaizdo, anei skonio :) Bet cia juk laisva erdve ir tikekimes, kad zmones kritika veda i tobulejima. O vistyte atrodo gardziai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, brangieji (-iosios) už kritiką ir pagyrimus..;) kaip sako, dėl skonio nesiginčijama..pagrįstą kritiką visuomet priimu ir tikrai neįsižeidžiu..labai protingai pasakyta - laisva erdvė ir renkamės ką skaityti ir ko ne..;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...