Iš tiesų labai sultingas patiekalas ;) Kaip sako Alfas iš "Virtuvės mitų griovėjų" - varškė suteikia vištienai sultingumo. Ir neapgavo ;)) Įsitikinkite tuo patys ;)
- Cannelloni makaronų (vamzdeliai);
- 400g vištienos filė;
- 1 svogūnas;
- 4-5 skiltelės česnako;
- 200g varškės;
- 3-4 v.š. grietinėlės;
- druskos, juodųjų pipirų, žiupsnelis cukraus;
- 1 stiklinė sultinio;
- 100g fermentinio sūrio;
- sviesto skardai patepti;
- 0,5 stiklinės grietinėlės;
- šviežių špinatų;
1. Sukapojame vištienos krūtinėlę. Sudedame varškę, smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką pagardiname druska, juodaisiais pipirais, įberiame žiupsnelį cukraus ir viską gerai išmaišome bei supilame 3-4 v.š. grietinėlės.
2. Cannelloni makaronus įdarome paruoštu įdaru.
3. Skardą patepame sviestu ir sudedame makaronus. Užpilame karštu sultiniu, kad beveik apsemtų makaronus ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-15min.
4. Po nurodyto laiko apverčiame makaronus ir supilame likusią grietinėlę ir užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepame apie 10min.
5. Ant makaronų dedame šviežius špinatus, apliejame padažu ir vaaalgoomee ;))
Skanaus ;)
šaltinis iš "Virtuvės mitų griovėjų"
Ar galima vietoje grietinėlės naudoti grietinę ar pieną?:)
AtsakytiPanaikintitokiu atveju įdėčiau porą šaukštų grietinės :)
Panaikinti