2012 m. lapkričio 1 d., ketvirtadienis

KEPTA VIŠTA SU 40 ČESNAKO SKILTELIŲ

Darbo įdėsite itin minimaliai ir galėsite puikuotis labai skania bei sultinga vištiena;)

  • 40 česnako skiltelių;
  • 1 višta;
  • 2 v.š. sviesto (kambario temperatūros);
  • druskos ir juodųjų pipirų;
  • 6 šakelės šviežių čiobrelių;
1. Nulupkite česnako skilteles.
2. Į skardą dėkite gerai nusausintą vištą ir ištrinkite šaukštu sviesto. Iš abiejų pusių pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Suriškite vištos kojeles.
3. Aplinkui išdėliokite česnako skilteles, čiobrelio šakeles ir likusį vieną šaukštą sviesto (galite ir du, nuo to tik dar skaniau).
4. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-60min. keletą kartų aplaistydami susidariusiu padažu.
5. Iškepusią vištą palikite pastovėti apie 10min. ir tada valgykite.
Skanaus ;)

2 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...