Gaminimui užtruksite apie 10min. Nuostabu ar ne?;) Be to padažiukas prie žuvytės labai patiko.
- 2 tilapijų file;
- 60ml vandens;
- 2 vidutinio dydžio pomidorų;
- žiupsnelis grūstų aitriųjų paprikų;
- 50g gražgarsčių;
padažui: 2v.š. sviesto, 1 v.š. kaparėlių, citrinos sulčių, druskos;
1. Į keptuvę supilkite vandenį ir sudėkite skiltelėmis pjaustytus pomidorus, įberkite žiupsnelį grūstų aitriųjų paprikų ir uždėkite tilapiją pagardintą druska. Uždenkite dangčiu ir ant vidutinės ugnies virkite apie 3-4min.
2. Tuomet ant viršaus uždėkite gražgarstes, uždenkite dangtį ir virkite 2-3min., kol file šakutės pagalba lengvai atskiriamas gabalėlis (tampa trapi). Perdėkite žuvį į lėkštę.
3. Švarioje keptuvėje išlydykite sviestą, išspauskite pagal skonį citrinos sulčių, sudėkite nusausintus kaparėlius, pagardinkite druska ir užpilkite ant žuvies.
Skanaus ;)
šaltinis iš "Everyday Food with Sarah Carey"
Ooooo....Ačiū už priminimą......tik aš gaminu atvirkštine tvarka:)
AtsakytiPanaikintinėra už ką ;) o atvirkštinė tvarka - tai kokia?:)
AtsakytiPanaikinti