2012 m. rugsėjo 12 d., trečiadienis

TILAPIJA SU GRAŽGARSTĖMIS, KAPARĖLIAIS IR POMIDORAIS

Gaminimui užtruksite apie 10min. Nuostabu ar ne?;) Be to padažiukas prie žuvytės labai patiko. 

  • 2 tilapijų file;
  • 60ml vandens;
  • 2 vidutinio dydžio pomidorų;
  • žiupsnelis grūstų aitriųjų paprikų;
  • 50g gražgarsčių;
padažui: 2v.š. sviesto, 1 v.š. kaparėlių, citrinos sulčių, druskos; 

1. Į keptuvę supilkite vandenį ir sudėkite skiltelėmis pjaustytus pomidorus, įberkite žiupsnelį grūstų aitriųjų paprikų ir uždėkite tilapiją pagardintą druska. Uždenkite dangčiu ir ant vidutinės ugnies virkite apie 3-4min. 
2. Tuomet ant viršaus uždėkite gražgarstes, uždenkite dangtį ir virkite 2-3min., kol file šakutės pagalba lengvai atskiriamas gabalėlis (tampa trapi). Perdėkite žuvį į lėkštę.
3. Švarioje keptuvėje išlydykite sviestą, išspauskite pagal skonį citrinos sulčių, sudėkite nusausintus kaparėlius, pagardinkite druska ir užpilkite ant žuvies.
Skanaus ;)


2 komentarai:

  1. Ooooo....Ačiū už priminimą......tik aš gaminu atvirkštine tvarka:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. nėra už ką ;) o atvirkštinė tvarka - tai kokia?:)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...