Lyg ir pica, ir karšti sumuštiniai, tik pagrindas sveikesnis :) Su tokio dydžio grybais be miela dirbti, aišku, kepant jie susitraukia, bet tas neišvengiama.
- 280 g portabella pievagrybių (8 vnt.);
- 0,5 raudonosios paprikos;
- kelių riekelių saliamio dešros;
- saujelės šviežių špinatų;
- kelių šaukštelių pomidorų padažo;
- ~80 g fermentinio sūrio;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- alyvuogių aliejaus;
- Iš pievagrybių išimkite kotelius ir išvalykite grybų kepurėles.
- Sudėkite ant kepimo popieriaus ištiestos skardos, sudėkite pievagrybius, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Tuomet dėkite smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, gabalėliais saliamio dešrą, po kelis špinatų lapelius, uždėkite po pusę šaukštelio pomidoro padažo ir ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.
- Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. arba tol, kol išsilydys sūris.
Skanaus ;)
iš interneto platybių
Kaip man patinka portabelloa grybai! Aš irgi juos kepu visaip įdarydama :) Išbandysiu ir šį variantą!
AtsakytiPanaikinti