2015 m. rugsėjo 6 d., sekmadienis

ĮDARYTI PORTABELLA PIEVAGRYBIAI

Lyg ir pica, ir karšti sumuštiniai, tik pagrindas sveikesnis :) Su tokio dydžio grybais be miela dirbti, aišku, kepant jie susitraukia, bet tas neišvengiama.


  •  280 g portabella pievagrybių (8 vnt.);
  • 0,5 raudonosios paprikos;
  • kelių riekelių saliamio dešros;
  • saujelės šviežių špinatų;
  • kelių šaukštelių pomidorų padažo;
  • ~80 g fermentinio sūrio;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • alyvuogių aliejaus;
  1. Iš pievagrybių išimkite kotelius ir išvalykite grybų kepurėles. 
  2. Sudėkite ant kepimo popieriaus ištiestos skardos, sudėkite pievagrybius, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  3. Tuomet dėkite smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, gabalėliais saliamio dešrą, po kelis špinatų lapelius, uždėkite po pusę šaukštelio pomidoro padažo ir ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.
  4. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. arba tol, kol išsilydys sūris.
Skanaus ;)


iš interneto platybių

1 komentaras:

  1. Kaip man patinka portabelloa grybai! Aš irgi juos kepu visaip įdarydama :) Išbandysiu ir šį variantą!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...