Būtinai išsikepkite šių kotletukų - labai purūs, minkštučiai ir skanučiai :) Skanaukite su mėgstamu garnyru arba tik su salotomis.
- 720 g "Lapino puotos" šviežios smulkintos kalakutienos;
- 1 kiaušinio;
- 1 nedidelio svogūno;
- 2 v.š. majonezo;
- 4 v.š. maltų džiūvėsėlių;
- 8 džiovintų slyvų;
- saujelės šviežių špinatų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 200 ml grietinėlės;
- Į dubenį sudėkite smulkintą kalakutieną, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, sudėkite majonezą, džiūvėsėlius, smulkiai supjaustytas slyvas ir špinatus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai iš minkykite.
- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, dėkite suformuotus kotletukus ir apskrudinkite iš abiejų pusių.
- Kotletukus sudėkite į gilesnę kepimo skardą ir užpilkite grietinėle. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Skanaus ;)
receptas iš Virtuvės mitų griovėjų žurnalo
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą