2015 m. spalio 12 d., pirmadienis

VIŠTIENOS KEPSNELIAI SU ŽIEDINIAIS KOPŪSTAIS, PAPRIKA IR ŽALUMYNAIS

Labai skanūs kepsneliai, su daug daržovių, prie kurių praktiškai daržovių garnyras ir nereikalingas :)


  • 500 g vištienos krūtinėlių (naudojau šlaunelių mėsą);
  • 300 g žiedinių kopūstų;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 70g fermentinio sūrio;
  • 2 kiaušinių;
  • 3 v.š. grietinės;
  • 2 v.š. miltų;
  • 2 v.š. bulvių krakmolo;
  • geros saujos pjaustytų svogūnų laiškų ir petražolių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais iš sumeskite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 5 min., tuomet sudėkite į kiaurasamtį, perpilkite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti.
  2. Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą vištieną, papriką, susmulkintą žiedinį kopūstą, tarkuotą fermentinį sūrį, grietinę, miltus, krakmolą, berkite žalumynus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 val.
  3. Kepkite kepsnelius įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 3-4 min., kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. 
  4. Iškepusius kepsnelius sudėkite į indą su dangčiu ir leiskite pastovėti apie 5 min.
Skanaus ;)



2 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...