Greita vakarienė, kuriai sugaišite viso labo 30 min. Kepsniai gausis sultingi ir sotūs, o ko daugiau reikia skaniai vakarienei :)
- 2 vištienos krūtinėlių;
- džiovintų raudonėlių, druskos;
- maltų kajeno pipirų;
- 3 kiaušinių;
- maltų džiūvėsėlių;
- 10 pievagrybių;
- ~80 g tarkuoto fermentinio sūrio;
- 2 a.š. majonezo;
- Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai. Gausite 4 kepsnelius, kuriuos iš abiejų pusių apibarstykite džiovintais raudonėliais, kajeno pipirais ir druska.
- Viename dubenėlyje išplakite kiaušinius, į kitą - supilkite džiūvėsėlius.
- Imkite kepsnelį, merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsėliuose, dar kartą merkite į kiaušinio plakinį ir vėl apvoliokite džiūvėsėliuose bei dėkite į skardą išklotą kepimo popieriumi.
- Ant viršaus išdėliokite griežinėliais pjaustytus pievagrybius, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir uždėkite ant kiekvieno po 0,5 arbatinio šaukštelio majonezo. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. arba tol, kol įsmeigus peiliu į krūtinėlę iš jos bėgs skaidrios sultys.
- Kol kepa vištiena, pasiruoškite mėgstamą garnyrą ir patiekite su iškeptais vištienos kepsneliais.
Skanaus;)
Labai gardus gavosi kepsniukai ir svarbiausiai greitai pasiruosia :)
AtsakytiPanaikintiačiū, Lora :) smagu, kai pasiseka skaniai paruošti per trumpą laiką, todėl ir stengiuosi rinktis tokius patiekalus :)
Panaikinti