2016 m. spalio 21 d., penktadienis

TROŠKINTA ANČIUKŲ MĖSA SU MAKARONAIS IR KOKOSŲ PIENU

Kokosų pienas patiekalui suteikia šiek tiek egzotinio skonio, bet jei jo nemėgstate, galite pakeisti grietinėle.


  1. Nuo antienos nulupkite odą ir ją apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Padėkite ant popierinio virtuvinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai.
  2. Antienos mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir pagardinkite druska bei maltais juodaisiais pipirais.
  3. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną, čili pipirą ir kepkite keletą minučių. Tuomet sudėkite antienos gabalėlius ir dar kepkite tol, kol gražiai apskrus. 
  4. Supilkite kokosų pieną, leiskite užvirti, sudėkite virtus spageti makaronus, šviežius špinatų lapelius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  5. Smulkiai supjaustykite keptas antienos odeles ir užberkite prieš patiekiant.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...