Laukiate svečių? Turiu labai skanią ir greitai paruošiamą užkandėlę su paštetu, kuriai sunkiai galėsite atsispirti ;)
- 300 g "Lapino puotos" antienos pašteto;
- 100 ml grietinėlės;
- saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
- saujelės raudonųjų vynuogių;
- 2 itališkų raguolių arba prancūziško batono;
- Raguolį ar prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis ir paskrudinkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros. Išimkite ir palikite visiškai atvėsti.
- Dubenyje iki vientisos masės sumaišykite paštetą, grietinėlę ir petražolės.
- Ant skrebučio užtepkite paruoštą užtepėlę, uždėkite pjaustytų vynuogių ir papuoškite petražolėmis.
Skanaus ;)
p.s. išeiga ~ 40 vnt.
"sortedfood.com"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą