2016 m. spalio 13 d., ketvirtadienis

UŽKANDĖLĖS SU PAŠTETU IR VYNUOGĖMIS

Laukiate svečių? Turiu labai skanią ir greitai paruošiamą užkandėlę su paštetu, kuriai sunkiai galėsite atsispirti ;)


  • 300 g "Lapino puotos" antienos pašteto;
  • 100 ml grietinėlės;
  • saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
  • saujelės raudonųjų vynuogių;
  • 2 itališkų raguolių arba prancūziško batono;
  1. Raguolį ar prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis ir paskrudinkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros. Išimkite ir palikite visiškai atvėsti.
  2. Dubenyje iki vientisos masės sumaišykite paštetą, grietinėlę ir petražolės.
  3. Ant skrebučio užtepkite paruoštą užtepėlę, uždėkite pjaustytų vynuogių ir papuoškite petražolėmis.
Skanaus ;)

p.s. išeiga ~ 40 vnt.


"sortedfood.com"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...