Šie vėrinukai nestebino tikrą to žodžio prasme. Neapsigaukite, jei iš pirmo žvilgsnio pamačius ingridientus neatrodys skanu. Patikinu, kad paragavus nelabai ir eis sustoti :)
Vėrinukams naudojau sūrį JALSBERG be laktozės, kuris yra šiek tiek salstelėjęs su vos vos juntamu riešuto poskoniu. Todėl netoleruojantys laktozės, drąsiai gali rinktis užkandžiams šį sūrį.
16 vėrinukų:
- 50 g JALSBERG sūrio griežinėlių (4 vnt.);
- 50 g pjaustytos Chorizo dešros griežinėlių (8 vnt.);
- 16 vnt. griežinėlių konservuotų pjaustytų artišokų;
- 16 vnt. griežinėlių konservuotų ant grotelių keptos paprikos saulėgrąžų aliejuje;
- 16 vnt. juodųjų alyvuogių;
- Sūrio griežinėlius perpjaukite į 4 kvadratėlius.
- Chorizo dešros griežinėlius perpjaukite per pusę.
- Ant iešmelio maukite sūrį, konservuotą papriką ir artišoką, dešrą ir užmaukite alyvuogę.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą