Šiuos blynelius galėčiau valgyti vienus, jie be galo skanūs. Bet idealu juos pateikti savaitgalio pusryčiams, kai nereikia niekur skubėti ir gali mėgautis ramiomis akimirkomis ;)
- 1 indelio (200g) grūdėtosios varškės;
- 1 kiaušinio;
- 130g cukinijos;
- 2 kupinų v.š. miltų;
- žiupsnelio šv. krapų ir laiškinių česnakų;
- druskos, juodųjų pipirų;
1. Cukiniją sutarkuokite per burokinę tarką ir suspaudę rankomis pašalinkite vandens perteklių.
2. Dubenyje išplakite kiaušinį, sudėkite varškę be skysčio, cukiniją, pjaustytas žoleles, miltus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišykite.
3. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su keptu kiaušiniu ir skrudinta šoninės riekele.
Skanaus ;)
idėja iš fb puslapio "Valgau be sąžinės graužimo"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą