Užkandėlę paruošti itin paprasta ir greita, kai norėsis kažko skanaus arba netrukus į duris pasibels svečių būrelis.
15 vnt.:
- 3 lapelių šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;
- 15 a.š. pomidorų padažo;
- 0,5 nedidelio raudonojo svogūno;
- 80 g KITCHEN me virtos-rūkytos antienos krūtinėlių file;
- ~50 g ožkos pieno sūrio;
- Atšildykite tešlą, lengvai pakočiokite kiekvieną lapelį ir stikline išspauskite apskritimus.
- Tešlos apskritimus sudėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir kiekvieną patepkite po 1 a.š. pomidorų padažu. Dėkite plonais pusžiedžiais supjaustyto raudonojo svogūno, po kelis gabalėlius supjaustytos antienos krūtinėlės file ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. arba tol, kol gražiai apskrus.
- Ant iškepusių užkandėlių uždėkite ožkų pieno sūrio ir iš karto patiekite.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą