2016 m. sausio 30 d., šeštadienis

ORKAITĖJE KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS SU MEDUMI

Paruošti antienos kulšeles galima įvairiai, t.y. virti, kepti orkaitėje, troškinti, naudoti saltoms, sriuboms ar sumuštinių ruošimui. Skaniai apskrudus kulšelė tikrai pamalonins skrandį pietų ar vakarienės metu.

  1. Į dubenį dėkite sutarkuotą imbierą, išspaustą česnako skiltelę, suberkite paprikas, supilkite sojos padažą ir išmaišykite.
  2. Į paruoštą marinatą sudėkite kulšeles, permaišykite, uždenkite dubenį maistine plėvelė ir marinuokite šaldytuve per naktį (esant galimybei, permaišykite keletą kartų).
  3. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių, į skardą sudėkite kulšeles, uždenkite folija ir kepkite 70-80 min.
  4. Tuomet kiekvieną kulšelę patepkite medumi ir kepkite dar 10 min. be folijos, kad mėsa apskrustų.
  5. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...