- 400 g 9% riebumo varškės;
- 3 kiaušinių;
- 3-4 v.š. cukraus;
- 60 g Arimex kokosų drožlių;
- ~120 g šaldytų vyšnių;
- Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
- Baltymus išplakite iki standžių putų.
- Į kitą dubenį sudėkite varškę, kiaušinių trynius, cukrų, kokoso drožles. Mikseriu išplakite iki vientisos masės. Tuomet sudėkite išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite.
- Imkite apvalią 28 cm skersmens kepimo formą, kurios dugną išklokite kepimo popieriumi, o šonus ištepkite sviestu.
- Sudėkite paruoštą varškę, tolygiai paskirstykite ir ant viršaus išdėliokite vyšnias.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min.
Skanaus ;)
p.s. negalvokite, kad pyragas sudegęs, kraštai tamsesni dėl ištekėjusių sulčių iš vyšnių.
"www.beatosvirtuve.lt"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą