2017 m. kovo 25 d., šeštadienis

AVIŽIŲ DRIBSNIŲ KOŠĖ SU VAISIAIS

Rytus patartina pradėti subalansuotais pusryčiais. Avižines košes galite gardinti kuo tik patinka, o ir paruošimui nesugaišite daug laiko :)


1 porcijai:
  • 50 g viso grūdo avižinių dribsnių (naudojau "Dobele");
  • 150 ml vandens;
  • 1 kiaušinio;
  • pasirinktinai mėgstamų vaisių, uogių ir pan. (bananai, kivi, goji uogos, chia sėklos, šaldytos šilauogės);
  • klevų ar agavo sirupo arba medaus;
  1. Priekaistuvyje užvirkite 150 ml vandens, suberkite avižinius dribsnius ir ant silpnos ugnies virkite 3 min.
  2. Tuomet supilkite išplaktą kiaušinį, labai gerai išmaišykite, pakaitinkite trumpai, išjunkite ugnį, uždenkite dangčiu ir palikite brinkite dar 3 min.
  3. Avižinius dribsnius dėkite į dubenėlį, pagardinkite vaisiais, uogomis, sirupu arba medumi.
Skanaus ;)


idėja iš "lauraa_jan"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...