Įdaryti kiaušiniai visada papuoš jūsų užkandžių stalą bet kokia proga. Ir artėjančių Šv.Velykų proga bus idėja panaudoti margučių likučius :)
- 7 kietai virtų kiaušinių;
- 20 g dižono garstyčių;
- 60 g kreminio sūrio (naudojau Philadelphia sūrį);
- 60 g antienos pašteto (naudojau "Lapino puotos");
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- papuošimui: alyvuogių griežinėlių, maltos raudonosios paprikos, pjaustytų šviežių krapų);
- Nulupkite kiaušinius, perpjaukite išilgai, atsargiai išimkite trynius.
- Į dubenį sudėkite garstyčias, kreminį sūrį, trynius ir kruopščiai sutrinkite šakute iki vienalytės masės. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Gautą masę dėkite į konditerinį švirkštą ir pripildykite kiaušinio baltymo puseles.
- Papuoškite alyvuogių griežinėliais, užberkite paprikos ir krapų.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą