Tokie suktinukai puikiai atstos ir vakarienę, ir bus nepamainomas užkandis susibūrimo su draugais proga :)
8 vnt.:
- 8 vnt. nedidelių tortilijų;
- 600 g antienos file su prieskoniais;
- 100 g rūkytos kiaulienos šoninės;
- 100 g salotų mišinio;
padažui:
- 200 g graikiško arba tiršto natūralaus jogurto;
- pusės ilgojo agurko;
- 2 skiltelių česnako;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Pirmiausiai iškepkite antienos file orkaitėje pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės. Iškeptą, susmulkinkite gabalėliais.
- Kiaulienos šoninę apskrudinkite keptuvėje ir sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius.
- Padažui: agurką perpjaukite išilgai ir išimkite sėklas, sutarkuokite "burokine" tarka. Į dubenį dėkite agurkus, jogurtą, išspauskite česnako skilteles, suberkite krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Tortilijas pašildykite orkaitėje ar mikrobangų krosnelėje ir dėkite visus paruoštus ingridientus pagal savo mėgstamą eiliškumą.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą